maanantai 8. lokakuuta 2012

Dieettipäivä 338


Eilinen eli sunnuntai kului tänne Levin korpeen tulemisessa. Pohjanmaalla satoi suin saavista kaatamalla. Emme onneksi  joutuneet suljettujen teiden loukkoon, vaan pääsimme Lapin kauniin ilmanalan sunnuntai iltaa. Matkaa tuhriintui kaikkiaan 9 tuntia eli melkoisen paljolti. Keskinopeudeksi tuli noin 80 km per tunti, ja teimme muutaman pysähdyksen, eritoten Oulun seudulla. Kaakkurissa pysähdyimme tankkaamaan ja Pomo söi pizzan. Iissä kävimme Kärkkäisen sekatavarakaupassa, vaan emme ostaneet mitään. Sitä vastoin Tornion Lidlin myymälästä hankimme sisareni pyynnöstä talouspateria ja wv-paperia merkittävässä määrin ja muuta jääkaappiin pistettävää niin paljon kuin autoon vaan mahtui. Katto tuli vastaan tavaran lastaamisessa.

Tänään on tosi ryhmätapaaminen Hoikistamossa. Jostain kumman syystä en pääse paikalle! Taisin unohtaa viime maanantaina Annen minulle antaman pullon Hoikistomolle? Mutta eihän se sieltä mihinkään katoa. Olisi se vaan niin reteetä saada oma pullo. Eihän se viiniä tai viinaa ollut, enhän moisia myrkkyjä edes suostu käyttämään. Pullo oli iso ja erikoista soijaa se sisälsi. Mutta eiköhän pullo tule oikeaan tarkoitukseen parin viikon päästä kun palaan ihmisten ilmoille ja sivistyksen pariin.

Kahden viikon ohjelma on vielä pohtimatta, mutta eiköhän aina jotain tekemistä löydy? Muuten paluumatkalla saan eräältä Pyhäjärven (Keski-Pohjanmaa) kaveriltani 4 ämpärillistä puolukoita. Kertoi tänä syksynä keränneensä reilusti yli 60 ämpärillistä puolukkaa. Miksi en ostaisi häneltä, koska ovat ehdotonta herkkuani. Nyttemmin olen pohdiskellut kotiinpaluuta myös Alajärven kautta, sillä tekisi mieli kerätä jonkinmoinen erä suppilovahveroita, joitta siellä metsässä oli ylettömän paljolti. Ne voisi kuivata tulevan talven varalle, sillä mitään parempaa en tiedä kuin sienikeitto suppilovahveroista.

Tämän loman aikana kirjoitetut bloggaukset ilmestyvät ilman kuvia, sillä yhteys on niin surkean hidas, että ei kannata edes yrittää lähettää kuvia tekstin mukana.
1 kommentti:

  1. Mukavaa matkaa, ja jos netti toimii niin kiva on seurata pohjoisen retkeä!

    VastaaPoista