tiistai 23. lokakuuta 2012

Dieettipäivä II – 012


Kaikeksi onneksi kielteisissä tapahtumissa ja asioissa on myös usein hyvät ja erinomaiset puolensa. Näin on siis nytkin. Kun olen autokelvoton ja en pääse, tai paremminkin joudu, menemään ostoksille kauppoihin, niin onneksi apuun tulee netti ja sen mahdollisuudet ostosten tekoon.

Törmäsin myöhään eilen illalla taisi olla jo yötäkin, nettilehden palstalla pieneen mainokseen. Siinä tarjottiin ostettavaksi Katmandoo Miles talvijalkineita. Olen moisten tarpeessa, sillä edellisten sulkemismekanismi on rikkoutunut ja sitä edelliset Camel-jalkineet ovat jo monta talvea sitten, ainakin yli kymmenen vuotta sitten, nähneet parhaat päivänsä.


Minä siis panin tuumasta toimeksi ja tein tilauksen. Myyjänä oli Nokialla toimiva nettikauppa Lujakunto Oy. Yrityksen nettiosoite on: http://www.lujakunto.fi/. Mutta miksi teen tämän hurjan tykityksen yksistä kengistä?

Kun olin yön tunteina tilaukseni tehnyt, niin ennen puolta päivää tuli jo yritykseltä viesti, että tilaamanne tuote on postitettu! Siis yhden aamupäivän aikana oli tehty koko homma. Se jos mikä, on sitä hienoa ja nopeaa palvelua. Eikä minun tarvitse lähteä etsimään kaupoista ja kulkemaan myymälöissä. Saan tavarat todennäköisesti jo huomenna kotiin. Kun vasta huomenna saan mennä aktiivisti autoilemaan, vaan ei tarvitse lähteä minnekään. Se muuten on minusta luksusta!

Olisi muuten hienoa jos saisi tuon hyvin toimivan firman logon tuohon tämän blogin reunaan. Voisitte sitten aina tarpeen ja puutteen iskiessä, lähteä vaivattomalle ostosmatkalle. Sekin olisi hienoa, ei tarvitsisi erikseen tallentaa osoitetta, josta varmaan tulen toistekin tekemään hankintoja. Onhan toki mielessä uuden Suunto Ambit sykemittari-rannetietokoneen hankinta. Mutta ei ihan vielä eikä juuri nyt.

                                                                

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti