sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Dieettipäivä II-004


Edelleen oleminen Levin korvessa jatkuu. Sivistykseen saapumiseen menee vielä aikaa. Tosin tänään emme ole purkaneet mitään, korkeintaan turhautumisiamme! Eli sunnuntaita on vietetty parhaiden kristillisten perinteiden mukaisesti, emme ole työtä tehneet. Lyijylevyt saavat odottaa huomiseen ja silloinkaan en ryhdy urakalla tekemään mitään.
Miten me kaksi vanhaa ja vaivaista äijää, siis lankoni ja minä itse, pystyisimme tekemään kovin kummoista? En suostu kiipeämään heiluville tikkailla, sillä melko varmasti koen moisesta urheilumuodosta rymisevän alastulon ja kun lääkärit eivät ole vielä edes paikka ja heidän toimitilansa valmiina, niin se tietäisi piippaa-autolla menemistä Rovaniemelle asti. Siis aina parinsadan kilometrin yhdensuuntaista turhaa matkaa.
Tämä päivä on omistettu henkisemmille harrastuksille. Olen siis paneutunut lukemiseen. Eräs työn alla oleva kirja on Panu Rajalan kirjoittama Mika akateemikko Waltarin elämäkerta ”Unio Mystica, Mika Waltarin elämä ja teokset”. Kirja on melkoisen mielenkiintoinen esitys tuotteliaasta kirjailijasta, sen laajuus on yli 800 sivua, eli tekemistä pitää.
Mutta oleellista kuitenkin on, että tässä epäsäännöllisyyden paratiisissa, ainakin mitä tulee lappalaisiin ruokailuaikoihin, olen pystynyt noudattamaan omaa ruokailutottumustani. Eli olen slankannut ja käyttänyt siis niitä ruotsalaisia Slanka-tuotteita, joita me hoikistamossa käytämme.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti