keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Dieettipäivä 340


Tänään on Aleksis Kiven eli Stenvallin päivä. Hän syntyi 10. lokakuuta 1834. Minulle on kuitenkin tällä päivällä suuri ja erikoisen tärkeä merkitys, se ei ole sitä Aleksis Kiven tähden vaan eräästä paljon henkilökohtaisesti tärkeämmästä syystä.

Tasan vuosi sitten, Aleksin Kiven päivänä, se oli muuten maanantai, tulin ensimmäisen kerran Hoikistamon ryhmään. Onneksi ryhmä otti minut avosylin vastaan ja hyväksyin minut täysivaltaiseksi jäsenekseen. Sen jälkeen on viihtynyt ja jopa laihtunutkin. Se kuitenkin oli keskeinen tarkoitukseni.

Lääkkeiden määrä on vähentynyt, vaikka kokonaan en niistä koskaan voi. Kunto on kohonnut ja jopa urheilu on ollut suorituksellista. Elämä hymyilee ja olen itselleni tehnyt selväksi, että vain ryhmäterapia ja kokenut ryhmäohjaaja ovat ne keskeiset mitä minä painonpudotukseen ja painonhallintaan tarvitse. Tarvitsen niitä varmaan koko loppuelämäni ajan.

Eli suuri ja kaunis kiitos todella mahtavalle ryhmäohjaajalleni Annelle, hän on ollut vertaistukiryhmän sielu ja keskeinen promoottori koko jo toteutuneen projektini aikana. Kiitos kaunis myös kaikki entisille, nykyisille ja tuleville tukiryhmäläisille, he ovat olleet oivana apuna Annen uurastuksessa, eli minun projektinhallinnassani!

Nyt vuoden kokemuksen mukaisesti muutan blogieni numerointia. Että perästä kuuluu, sanoi sen entinen torvensoittajakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti