torstai 11. lokakuuta 2012

Dieettipäivä II-001

Ensimmäisen projektivuoden jälkeinen ensimmäinen päivä ja Levin korvessa ollaan. Tänään on harrastettu erinomaisesti hyötyliikuntaa. Eli olin tyhjentämässä lääkäriaseman remontin purkujätteitä ja vein niitä kaatopaikalle. Puutavara tuotiin korpimaisemiin poltettavaksi ja osa on jo palanutkin. Kierrätettävä jäte siis vietiin kaatopaikalle.

Tässä arkisessa aherruksessa kului lähes koko päivä, tai oikeastaan joku 4 - 5 tuntia ja sykevyön lukemat kertoivat, että kaloreita kulutin noin 2500. Eli ei paha! Sykkeet olivat kohtuulliset ja kuntovaikutus oli Movescountin mukaan kehittävä. Sekään ei ole oikeastaan hullumpi savutus hyötyliikunnan tulokseksi.

Nyt pitää kohdistaa katse tiukasti tulevaisuuteen ja niihin 30 kiloon, jotka minässäni on vielä liikaa. En pääse sydämen aorttaproteesini tähden laihdutusleikkaukseen, en toisaalta edes moista halua. Itsenäisesti opn pysty pudottamaan kiloakaan omasta minästäni. Siitä on todella kokemusta. Ainoa vaihtoehto, mikä on realistinen ja jää jäljelle on slankaaminen ja sekin vielä vertaistukiryhmässä ja erototen hyvä teamleaderin johdolla. Onneksi siis on Anne ja Hoikistamo! Jokaisen joka kärsii päino-ongelmista pitäisi tehdä oscarit eli ottaa yhteyttä joko Anneen tai johokin Slanka-valmentajaan. He neuvovat miten homma onnistuu ja miten pääsee eroon ylimääräisistä kiloista.

Toisekseen kaikki Slanka tuoteet ovat jopa erittäin hyvän makuisia niitä jopa nauttii mielellään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti