keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Dieettipäivä II - 020

Haukalla metsästämistä keskiaikaisen miniatyyrin mukaan.
Tämän päivän on täyttänyt meneminen ja kohtaamiset. Ensiksi alku iltäpäivästä meni setä Kauppiksen luona. Keskustelimme kaikesta maan ja taivaan välillä, jopa kirjoistakin. Tietenkin puhuttiin myös menneistä vaaleista ja painin parastani. Setä Kauppis halusi käydä, vaikkakin kovin myöhässä, hakemassa tinkimaitoa Hakunilan korvesta, siellä olevalta maitotilalta. Mielenkiintoinen matka. Saimme viiden litran kannullisen oikeata, luonnollista ja meijäritöntä maitoa.

Meni vähän aikaiseksi, ja meinasin myöhästyä seuraavasta tapaamisesta, ja siksi sovimme setä Kauppiksen kanssa, että jätän hänet Hakinilassa pysäkille, josta hän yhdellä vaihdolla selviäisi kotiin Siilitielle. Näin sitten onneksi tapahtuikin.

Hakunilasta meni kehä III kiitäen lentokentälle ja oikeastaa oli aijoissa, sillä lennonkin piti olla, ja olisin etuajassa. Joskin sain odotella hetkisen vieraitani ja tulevaa kyytiäni.

Tuo tuleva kyydittävä oli minulle todella läheinen ja rakas ystäväni setä Brysseli ja hänen mukaan olivat tyttärensä, joista nuoremman kummi minulla on onni ja ilo olla. Het tulivat Brysselistä, joskin ensin junalla Amsterdamiin ja sieltä vasta lentäen Seutulaan. Mutta kaikki meni hienosti ja neiti Kummityttömi mukaan matka toimi kuin perfetto! 

Oli enemmän kun hienoa saada juetella itseään fiksumman henkilön kanssa kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Se oli todellista mielenrauhaa ja viihttymistä, vaikka autonratissa olikin.

Vein heidät setä Brysselin vanhempien luoksen, jotka tunne erinomaisesta. Oli hieno kuulla että hänen isänsä vointi on parantunut keväisestä, joskin ei se mikään huippuhyva vieläkään ole, mutta jos ei suuria vaadin, niin voi olla vähäänkin tyytyväinen.

Ja isolta kirkolta sitten kotiin. Siinä se päivä sitten meni. 

Kotona odotti toinen hieno yllätys. Siellä oli setä Lisensiaatin kiitoskortti hänelle lähettämästäni kirjasta. Tähän päivään on siis liittynut kolme minulle rakasta ja läheistä ystävää, sekä kaksi nuorta neitokaista, heidät kaikki on aina ilo kohdata ja kuulla heidän olemisistaan ja elämisistään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti