keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Dieettipäivä II – 013Levin korven Korpimarjan oleskelutila - tyyliton!
Tänään ne saapuivat. Olivat matkaa tehneet 24 tuntia. Nokialta menivät Manseen ja sieltä Helsinkiin ja sitten vasta takaisin 60 kilometriä, eli Tampereen tien varrelle meille kotiin. Siis kyse oli niistä eilisistä Katmandoo Miles –kengistäni, jotka toimitti Nokialainen yritys Lujakunto Oy. Tapahtui tänään toinenkin ihme postin kohdalla. Puhuin tai oikeastaan tiedustin mistä voisi löytyä Juha Kuisman kirja Lempäälän paikannimistä. Moinen teos on juuri ilmestynyt. Minulle tiedotti Lempäälän kirjakauppa, että heiltä sitä löytyy ja voivat moisen teoksen lähettää.

Eli kaksi pakettia postista ja iso nippu monisteita Levin korpeen sisarelleni. Löysin Kemppisen blogin ohjaamana Samuli Paulaharjun vähän yli 60-sivuisen kirjoituksen Seitoja ja Seidan palvontaa vuodelta 1932. Tosin se oli PDF-versiona eli periaatteessa netin kautta luettavana. No ei siinä nettiä tarvita, tietokone riittää kuhan toimitan muodossa tai toisessa tiedoston vastaanottajalle. Vaan oli se niin vaikeaa lukea asia tietokoneelta. Voiko muuten vaikeampaa olla – ei ainakaan sisarelleni. Eli tulostin sen ja vein postiin. Samalla lähti myös kirja setä Tomputtajalle Kuopioon. Eli posti oli käyttämieni palveluiden pääasiallinen tuottaja.

Muuten tänään olen saanut ajaa jopa autolla. Menin sillä tietenkin muutaman sadan metrin matkan postiin, kun se vaan tuntui niin hyvältä. Ei tuo parahultainen selkä ole vieläkään kunnolla toipunut, mutta nyt sen kanssa voi elää ihan sovussa. Eli vielä on lievää kipuilua jäljellä, joten olen alistunut ajokieltooni, joka nyt on onneksi päättynyt. Suunnitelmissani on näet mennä pääkaupunkiimme perjantaina.

Messukeskuksessa on näet kirjamessut torstaista sunnuntaihin ja täti kirjailijan kanssa olemme suunnitelleet päivän viettämistä moisissa iloissa. Muuten olen taittanut ja tehnyt kannen täti kirjailijan uusimpaan teokseen. En ole vielä koekappaletta nähnyt itse, mutta tekijä on onnesta lääpällään, sillä se on ulkoisesti kaunis ja tekstikin on sivuille hyvin taitettu. Kyseessä on aforismikokoelma, joka on vain noin sadan sivun laajuinen. Tein tekemiset ennen Levin korpimatkaa. En olisi moiseen edes kyennyt, sillä pitkä istuminen tietokoneen ääressä ei vieläkään tahdo toimia kunnolla.

Mutta tuleva viikko tietää mahdollisuutta osallistua Hoikistamon vertaistukiryhmään. Sitä innolla odotan ja vielä on eräs testaaminen raportoimatta. Se on toki korpivaelluksen jälkeistä satoa, mutta testi kuitenkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti