perjantai 10. helmikuuta 2012

Dieettipäivä 122


Punajuuri l. punajuurikas.

Tänään on ollut jokseenkin huonopäivä, tai toisaalta on saanut jopa jostakin riemuita tai ainakin iloita. Eli aamulla terveydenhoitajan J.R:n palaute ole myönteistä, selkeää muuttumista piirteissäni on havaittavissa ja kaikkea muuta myönteistä. Ennen J.R:n luona käymistä käväisin verikokeessa otattamassa INR-arvoni, siis se veren viskositeetia eli juoksevuutta ilmaisevan arvon, jota säädellään Marvan-lääkityksellä.

Koetta ottanut hoitaja, joka on fiksu kuin mikä - kuten muutkin terveysasemamme henkilökuntaan kuuluvat, kertoi ottaneensa veren sellaisesta suonesta, jota ei aikaisemmin ole löytynyt. Nyt kun olen laihtunut ja saanut hivenen lihaksia, niin suonetkaan eivät enää onnistu piiloutumaan läskien taakse.

Itse kokeen tulos tuli tietenkin iltapäivällä ja se oli todella miellyttävää kuulla. Arvo oli pysynyt tasaisena ja juuri sellaisena kun sen pitääkin pysyä. Ja uusintakoe vasta kolmen viikon kuluttua. Eli sain maksimiajan käyntien väliseksiajaksi. Eli hyvä minä. Vaikka läskien putoamien ei kovin suurelta näytä vaa'an mittarista katsoen, niin kuitenkin muutoksia on minässäni tapahtunut enemmän kuin paljon.

Muuten päivä on kulunut Levin korpimaan asukkaiden toiveiden toteuttamisessa. On hankittu maalaismunat, peruna, punajuuret ja porkkanat – Lopelta tottakait, muut paitsi munat. Nyt kaikki on koossa ja valmista vietäväksi systerille.

Muu päivä onkin mennyt kohtalaista päänsärkyä potien ja siksi en uskaltanut ottaa minkäänlaista riskiä fillariointiin tai uimiseen. Eli hommat siirtyvät huomiseen jos olen kunnossa moista toimintaa harrastamaan. Ja juuri tämän päänkivistyksen (mikä hieno termi tuo onkaan) tähden blgocuksenne lähtee levolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti