sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Dieettipäivä 122


Vanilla planifolia.
Ajoimme vielä illan päätteeksi Pohjanmaalta kotiin. Enhän malttanut jäädä yöksi että varmasi huomenna ehdin hyödyntämään kuntosalin ennen läskiryhmän tapaamista Hoikistamon tiloissa. Koska muuta ihmeellistä ei ole tapahtunut kuin Alajärvelle ja takaisin, niin kotiinpalattuani saatoin nauttia ison annoksen Slankan Vaniljaa, se oli hieno kokemus jälleen kerran. Siksi tänään annakin ohjeita (varastettuja) Tuon mainion Sanka-vaniljan maustamiseksi yksilölliseksi herkuttelujuomaksi.

Kylmä vanilja
Sekoitetaan jäähilettä ja kylmää vettä, johon vaniljan sisältö sekotetaan.

Kuuma vanilja 
Valmista Slanka vanilja kuumaan veteen tai lämmitä mikrossa, vaan ei yli 60 asteen.

Ananas vanilja
Ota pakastettuja anananpaloja sekä 2,5-3 kupillista vettä sekä sekoita joukkoon Slanka valnilja.

Suklaa vanilja
Sekoita 1 tl puhdasta kaakaota pussilliseen Slanka Vaniljaa, lisää vesi. Voit juoda tämän kylmänä tai kuumana.

Itämainen vanilja
Valmista Slanka normaalisti veteen ja ripottele pinnalla kanelia. Toisella kerralla voit tehdä samoin käyttämällä kardemummaa tai hieman inkivääriä. Varioit teemaa ja koleile erilasia mausteita sekä kylmänä tai/ja kuumana. Siitä syntyy aivan uusia ja erilaisia makunautintoja.

Vanilja caramelle
Korvaa vesi valmiilla vahvalla kahvilla. Voi sekoittaa Slankan vahvistettuna murukahvilla. Voit nauttia annoksen kylmänä tai kuumana juomana.

Luksusjuoma
Sekoita Slanka vaniljaan haluamiasi marjoja tai/ja hedelmiä, lisää tarvittava vesi ja esin rikottua jäätä. Sekoita hyvin ja nauti.

Nautinnollisia hetkiä Slanka vaniljan parissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti