![]() |
Vanilla planifolia. |
Ajoimme vielä illan päätteeksi Pohjanmaalta kotiin. Enhän malttanut
jäädä yöksi että varmasi huomenna ehdin hyödyntämään kuntosalin ennen
läskiryhmän tapaamista Hoikistamon tiloissa. Koska muuta ihmeellistä ei ole
tapahtunut kuin Alajärvelle ja takaisin, niin kotiinpalattuani saatoin nauttia
ison annoksen Slankan Vaniljaa, se oli hieno kokemus jälleen kerran. Siksi
tänään annakin ohjeita (varastettuja) Tuon mainion Sanka-vaniljan maustamiseksi
yksilölliseksi herkuttelujuomaksi.
Kylmä vanilja
Sekoitetaan jäähilettä ja kylmää vettä, johon vaniljan
sisältö sekotetaan.
Kuuma vanilja
Valmista Slanka vanilja kuumaan veteen tai lämmitä mikrossa,
vaan ei yli 60 asteen.
Ananas vanilja
Ota pakastettuja anananpaloja sekä 2,5-3 kupillista vettä
sekä sekoita joukkoon Slanka valnilja.
Suklaa vanilja
Sekoita 1 tl puhdasta kaakaota pussilliseen Slanka Vaniljaa,
lisää vesi. Voit juoda tämän kylmänä tai kuumana.
Itämainen vanilja
Valmista Slanka normaalisti veteen ja ripottele pinnalla
kanelia. Toisella kerralla voit tehdä samoin käyttämällä kardemummaa tai hieman
inkivääriä. Varioit teemaa ja koleile erilasia mausteita sekä kylmänä tai/ja
kuumana. Siitä syntyy aivan uusia ja erilaisia makunautintoja.
Vanilja caramelle
Korvaa vesi valmiilla vahvalla kahvilla. Voi sekoittaa
Slankan vahvistettuna murukahvilla. Voit nauttia annoksen kylmänä tai kuumana
juomana.
Luksusjuoma
Sekoita Slanka vaniljaan haluamiasi marjoja tai/ja
hedelmiä, lisää tarvittava vesi ja esin rikottua jäätä. Sekoita hyvin ja nauti.
Nautinnollisia hetkiä Slanka vaniljan parissa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti