maanantai 2. huhtikuuta 2012

Dieettipäivä 171, sairaalapäivä 4 ja (video)tapaaminen 24

Tulevaa kevättä ennustellen, keskellä takatalvea ollen.

Tänään kello jonkin verran yli 15 taksi toi äijän kotiin. Tämä sairaalareissu lääninlasarettiin tuli suoritettua. Yleisesti ottaen mielialani on hyvä. Fiksut hoitajan ja fiksut lääkärit olivat reissun onnistumisen takeena. Mitä sitä enempää voi tällainen tavallinen tallaaja edes toivoa.
Kovat ovat laulujen lunnaat, mutta ne on vaan lunastettava. Ensinnäkin tuli kuukauden mittainen ajokielto, joka koskee kaikkia moottorilla käyviä ajoneuvoja. Siis, asia koskee myös mopoa ja lumikelkkaa muiden mukana. Syyn hyvin ymmärrä, kuten kaiken muunkin elämääni suuresti säätelevän määräysviidakon.
Muut määräykset koskevat omaa minääni. Painoa vielä alas, ja samaa rataa kuin jo menneet yli 30 kiloa.  Verenpaineen pitää olla alle  130/80 ja kolesterolien LDL alle 2.0 ja Kol alle 4.5. Toisaalta ne on jo saavutettu osittain sillä 1. huhtikuuta LDL oli 2.33 (suositus < 3) ja Kol 3.4 (suositus taval. alle 5). Mutta tavoitteet on saavutettava.  Nyt on vaan panostettava siihen, että myös tuo LDL taso <2 saavutetaan.
Sitten kysymykseen läskeistä. Olen pudottanut lokakuusta lähtien Slankan avulla slankaamalla yli 30 kiloa. Tosin vielä on matkaa. Vähintään toiset 30 kiloa pitää vielä lähdettää läskiä. Olen luvannut opetella vapaauinnin kun vaaka pysähtyy 90 kilon kohdalle. Tarkoitus olisi saavuttaa eräänlainen ihannepaino, jotta voisin sanoa, että nyt painonhallinta alkaa tästä ja naapurin Tädin tavoin, ei koskaan enää läskiä!
Urheilua saan jatkaa ja olisin saanut tänäänkin käydä uimassa, mutta olen sen suuren ja tärkeän tapahtuman säästänyt huomiseen. Mutta perjantain sykevyö piirsi mielenkiintoisesti tapahtumat. Ei se rikki ollut, vaikka moista olen väittänyt. Olen vain itse ollut väärässä ja ole osannut tulkita sykevyön antamaa informaatiota oikealla tavalla. Valitettavasti en osaa mitenkään laittaa sykekäyrää tänne nettiin, eli olen enemmän kuin tumpelo.
Mutta mielenkiintoista oli keskustella netin välityksellä, siis skypettämällä, koko muun läskiryhmän kanssa. Oli aivan ihanaa nähdä pikkuneiti Minttu ja täti Mintun Äiti, ja eritoten täti Sininen, joka oli niin hoikkana ja upeana paikalla. En voi unohtaa myöskään täti Naapuria ja täti Metallia. Ja tietenkin paikalla oli myös täti Köksä. Poissaolollaan loisti täti Ope, joka teki kunnallispolitiikkaa valtuuston kanssa. Siis tietty mukana oli huipputrainerini Anne, joka yhdessä tukiryhmän kanssa on saanut minut enemmän kuin vakuuttuneeksi Slankasta ja slankaamisesta. Sitä pitää jatkaa ja saada lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti