torstai 5. huhtikuuta 2012

Dieettipäivä 174


Nurmoilan kylä lähellä Aunusta, vaan kuvattu milloin?

Tänäänkin on merkkipäivä. Ei meidän kaikkien syöppöjen vaan ihan oikeiden juoppojen. Tasan 80 vuotta sitten, aamulla kello 10:00 päättyi Suomessa kieltolaki ja samalla aukenivat uuden alkoholiyhtiön eli Alkon ovet asiakkaille. Onnea siis kaikille juopoille ja meille syöpöille, siis niin laihduttamiseen kuin ilman olemiseenkin!


En ole harrastanut tänään mitään. Olen vain ollut ja möllötellyt. Olen saanut tekosyyn myös poissaolooni uimahallista. Olen saanut rakon isonvarpaan ja sen seuraavan väliseen tilaan. Siis vasemmassa jalassa. Vaikka siinä on nyt laastari, niin se on todella arka ja silla ei voi lähteä kovin pitkälle kävelymatkalle. Olenhan nyt ajokiellossa, jopa mopolla ajaminen on kielletty. Ymmärrän hyvin että kyseessä on liikenneturvallisuus ja myös oma terveys. Koska minulla on hidas flimmeri, niin esim. mopoilu tai muut tärisevä lelu voisi aiheuttaa flimmerin muutoksen ja se voisi olla kohtalokasta koko minälleni. Flimmeri on eteiskammion värinä sydämessä ja se juuri aikaansaa niitä möykkyjä, jotka sitten seikkailevat aivoihin. asiasta kertoo myös Wikipedia: http://fi.wikipedia.org/wiki/Eteisvärinä.


Liikenneturvallisuuskin on oleellista, sillä todennäköistä on, että ajokykyni on hetkellisesti alentunut. Tai ainakin sen oletetaan alentuneen. Se riittää minulle, että on epäily ja mahdollisuus. Hyväksyn täysin itselleni määrätyn ajokiellon, joka on voimassa 30. huhtikuuta saakka. vasta lääkäri voi minut vapauttaa ko. kiellosta.


Mutta täytyy kaiken tämän jälkeen jatkaa elämää ja ottaa sen jatkumisen entistä vakavammin. Ensinnäkin täti Ope voi sanoa sille työterveyden vanhakantaiselle hoitajalle terveisiä koreammin oppineilta. Sekä neurologit että kardiologit olivat yksimielisiä siitä, että painoa pitää tiputtaa ja nykyinen Slanka-tuotteisiin perustuvat menetelmä on hyvä. Minun pitää kuitenkin harrastaa terveellistä ateriointia noin 800-1000 kaloria vuorokaudessa – toistaiseksi. Kun määrättiin pudottamaan huono kolesteroli arvoon alle 2, niin ainoa lääke on mahdollisimman tehokas laihduttaminen. Enhän käytä näkyviä rasvoja enkä edes paljoa piilorasvoja.


Mutta Annelle ja koko vertaistukiryhmälle on tiedossa paljon tekemistä ja työtä ja toivon että on onni myötä. Ehkä me hoidamme asiaa Slankan avulla slankaamalla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti