torstai 10. toukokuuta 2012

Dieettipäivä 209

Oikeata valokuvataidetta, Henri Cartier-Bressonin ottamana.
Poden edelleenkin maanantaisen pyöräilytapaturmani seurauksia. Laastarit ovat vielä kiinni, ja jos hyvin käy, niin saatan mennä huomenna edes uimaan tai kyetä pyöräilemään. Huomenna näet klo 14:00 on palkintojen jako uimahallilla. Ja kuten kaikki varmaan muistavat niin kisassa sijoituin uimarien sarjassa toiseksi. Se on mielestäni enemmän kun kelvollinen saavutus. Kun ottaa vielä huomioon iän ja äijän monivammaisuuden, niin saavutus on ihan cool!
Tänään olen etsiskellyt netistä tietoa Marcel Proustista, josta pitäisi kirjoittaa kohtuullisen oleellinen essee. Tietoa kaverista on todella paljon. Hänestä on moni väitellyt tohtoriksi ja jopa sadat tehneet vähäisempiä akateemisia tutkimuksia. Tohtoreitakin taitaa olla jopa satoja. Tämä kaiken muun olemassa olevan kirjallisuuden lisäksi. Mikä tekee Marcel Proustista niin mielenkiintoisen kohteen niin monille ja erilaisia oppialoja edustaville tutkijoille ja henkilöille? Vastaaminen veisi aikaa ja tilaa, joten jätän sen siihen esseen syntymiseen.
Muuten, Slanka kertoo kolmella Youtube-videolla käytöstä ateriankorvikkeena ja samalla opettelusta painonhallintaan. Videot ovat nähtävissä:
Samalta tekijältä on muitakin Slanka-tuotteisiin ja niiden käyttöön liittyviä videoita Youtubessa. Kannattaa katsella ja selailla. Ties vaikka oppisikin jotain uuttaa ja ennen näkemätöntä.
Eräät Slanka-tuotteiden avulla painonhallintaa harjoittavat vetäjät ovat tehneet myös kotisivun Slanka-tuotteiden ympärille. Kannattaa muuten katsella, ja varsinkin kaikille Etelä-Pohjaanmaan eli varsinkin Seinäjoen ja Alavuksen ympäristön ihmiselle tiedoksi:
Kanta-Hämeessä ja pääkaupunkiseudulla taas saa tietoja neitistä:

Jäädään odottelemaan huomista palkintojenjakoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti