tiistai 22. toukokuuta 2012

Dieettipäivä 221


Alatalon terassi joka sijaitsee aivan joen rannassa.

Tänään on ollut kylmä ja kovin tuulinen päivä. Tämä on saanut tulvauhkan taastumaan. Todennäköistä onkin, että tulvavaara on ohitse. Olemme siis tavallaan pelastuneet eristäytymiseltä.

Paikat ovat eilisen lenkin jälkeen olleet melkoisen arkoina. Eli olen levännyt koko päivän. Joskin käytimme kaksi autoa huollossa tuolla kirkolla ja siinä meni monen tunnin rupeama. Siinä on se tärkein tekeminen ollutkin tänään.

Kuitenkin olen tehnyt suunnitelman, että yritän valloittaaLevin huipun. Tietenkin voin sinne mennä autollakin, mutta patikointi huipulle ja takaisin on siis suunnitelmissani. Homma voisi toteutua joko torstaina tai perjantaina, kun on saatu yritysasiat käsiteltyä. Tänään on saatu hyvin poritiivisia uutisia yritystoiminnan kannalta. Uudet tilat toiminnalle ovat toteutumassa täällä Levillä. Toisaalta on kahden uudenkin aseman perustamista toivottu ja ne suunnitelmat ovat jo melkoisen pitällä. Mutta Levin uudet tilat ensin ja sitten laajentuminen moisen tekemmisen jälkeen.

Olin onnistunut kuvamaan videota tulvavirtauksesta Ounasjoessa, mutta se katosi bittitaivaaseen. Eli nyt en voi sitä laittaa framille. Yritän huomenna tehdä uuden videon, jo jonkin verran laskeneesta virtauksesta.

Tietenkin olen slankannut ja kertonut kaikille vastaantulevillekin, jotka ovat ihmetelleen hoikistumistani, miten olen onnistunut vertaistukiryhmän, teamleader Annen ja Slankan avulla. On se vaan ollut hienoa kun ihmiset ovat todella huomanneet muutoksen, sillä olinhan syksyllä käydessäni runsaasti yli 150 kiloinen mastodontti. Mutta matkaa on vielä tavoitteeseeni ja se vaan on kovin vaikeaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti