tiistai 15. toukokuuta 2012

Dieettipäivä 214

Plateau d'Asiagi Italian Vicenzan provinssissa.

Eilisen ajatushautomoin eli Hoikistamon hyvä tapaaminen lämmittää vieläkin mieltäni. Oli se vaan hienoa tavata itseään fiksumpia ihmisiä, heitä oppii aina jotain ja saa todella paljon. Jos sain eilen tarkkailulaiteen sydämen rytmejä varten, niin tänään sain sen onneksi pois. Luovutus oli hieno hetki, sillä laite oli tosi hanakala kanssakulkija ja fillarointi oli kumarassa asennossa ja kapealla satulalla todella hankalaa.


Nyt olen siis vapaa, mutta omaksi hyväksenihän tuo laite toimi, ehkä saadaan jotain selvyyttä todella alhaiseen pulssiini. Ehkäpä tuo Holter-testi, joka suoritettiin Holter-laitteella antaa siitä jonkinmoisen aavistuksen. Sen saan tietää vasta palattuani Levin korvesta, jossa eivät varmaankaan vielä käköset kuku tai ei ainakaan enkeli lapsosen vierellä käy.


Sain kuin sainkin suoritetuksi päivä kuntoilu-urakankin. Tosin se tapahtui vasta hieman ennen em. laiteen luovutusta, sillä olin lähes tunnin suuhygienistin luona. Puhdistettiin ja paranneltiin hampaiden kuntoa ja kunnollisuutta. Hän on todellinen alansa ammattilainen, tekee kaiken niin hienosti ja varoen, että teippausten poisotto laiteen piuhoista oli paljon tuskallisempi kuin Leenan tuolissa istuminen. Hampaiden kunto oli hyvä ja hammaskiveäkin oli hyvin vähän, kuten Leena asian ilmaisi. Sosiaalisia suhteitahan siinä tietenkin suuressa määrin hoidettiin.


Mutta tein ihan ulkoilmassa fillarilenkin. Aikaa meni 50 minuuttia ja matkaa kertui 12,8 kilometriä. Nyt ei ottanut toimiakseen puolestaan Lumia SportTracker. Olin jotenkin sen laittanut pois käytöstä – siis vahingossa tietenkin. Mutta kun tuntin ja muistin reitin, niin Movescountin avulla voi piirtää tarkan kuvan matkan pituudesta. Tuo keskipäivän tinki antoi saaliiksi 619 kilokaloria ja 300 MET-minuuttia. Kuitenkin olin kunnolla hengästynyt moneen otteeseen matkanaikana. Mutta niin on hyvä ja niin pitääkin olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti