perjantai 18. toukokuuta 2012

Dieettipäivä 217Sikkolan ylätalo, joka ei ole ihan Ounasjoen rannassa kuten alatalo.
Tänään on menty, oltu ja tultu. Valmisteluja Levin korpeen lähtemiseksi on tehty mitä suurimalla tohinalla ja hössötyksellä. Lähtöpäivä on siis huomenna.

On hankittu isompi erä kananmunia suoraan kanalasta, siis paikalliselta tuottajalta. Kun ne ovat tuoreita, niin ne säilyvät maakellarissa jopa koko tulevan kesäkauden- Ne siis matkaavat Inarin pohjoisrannan porotilalle.
 
Lisäksi on oman dieettini tähden varustauduttu riittävällä vähemmän vihreiden kasvisten ja vihannesten mukaantulolla. Saadaan sitten tehtyä salaattia ylätalossa, johon me kaksi majoitumme. Onneksi tilaahan on riittävästi ja eri kerrokset kummallekin.

On myös hankittu syntymäpäivälahja, sillä pikkuveljen vävyn nelikymppisiä vietetään huomenna. Sankari ei tiedä vielä mitään asiasta. Hankin Maailma sodassa dokumenttisarjan, jossa on 16 DVD-levyä. Kaveri kun on jostain kumman syystä innostunut sotadokumenteista. Sarja on BBC:n taattua laatutyötä ja sen on ensimmäisen kerran esitetty vuonna 1973, jolloin oli mahdollisuus saada henkilökohtaisia näkemyksiä sodan itse kokeneilta, joka nykyisin olisi vain hyvin harvinaislaatuinen mahdollisuus. Koko sarjan kertojana on itse Sir Laurence Olivier.

Eli kyseessä on dokumentti parhaasta päästä ja sitä näköjään esitetään nykyisin uudelleen MTV:n Max-kanavalla.

Nyt on aika antaa varoitus. Tulevan viikon aikana ei ole lainkaan varmaa, että blogi päivittyy päivittäin. Syynä ovat ne Levin korven huonot yhteydet. Jo puhelinyhteydet ovat hankalia ja lankayhteyksiä ei ole laisinkaan. Mutta parhaani yritän, ja jos joskus pitää lähteä kylälle, niin sitten yritän senkin tehdä.

Parhaani yritän slankata ja nauttia Slankan tuotteita. Toivottavasti turvotus vähenee ja mies hoikkenee. Eli toivoo se parempi minäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti