perjantai 4. tammikuuta 2013

Dieettipäivä II - 082

Burgundin herttua Philippe le Bon n. 1430.
Tänään ajoin aamupäivällä kotikuntopyörällä. Vaan ei tainnut mennä kaikki ihan putkeen ja hyvin. Ilmeisesti jotain naksahti päässäni. Ei se varmaankaan ollut aivoinfarkti, mutta jotain TIA-kohtauksen kaltaista se lienee ollut, joskin pienempää ja keveämpää. Kuitenkin olo on ollut melkoisen kehno koko lopun päivää ja se ei ole vieläkään kohentunut.

Nyt näkyy silmissä sahalaitaa ja se ennakoi migreeniä. Eli jotain siis tapahtui, vaan en viitsinyt lähteä keskussairaalaan koska ei paikat menneet tunnottomiksi, kuten tapahtui lopputalven TIA-kohtauksni aikoihin tuolla paikallisessa uimahallissa ja sitten mentiin piippaa-autolla keskussairaalaan. Mutta mitään näin dramaattista ei tapahtunut tänään.

Mutta siitä kuntoilusta kotifillarilla.

Tänään fillaroin kaikesta huolimatta 52 minuuttia. Mutta kalorikulutukseni ei kovin paljon muuttunut keskiviikkoisesta. Silloinhan 44 minuutin pyrähdys kulutti 615 kilokaloria ja nyt 52 minuttiia kulutti 642 kilokaloria. Tosin on huomioitava, että tänään pidin 10 minuutin tauon 20 minuutin jälkeen ja jotenkin mittarin käyrä lopati melko pian suihkun alkamisen jälkeen. Ei ei kait löytynyt sykettä eli olin siis tökkeröisessä tilassa.

Mutta tein joka tapauksessa suorituksen, vaikka ei se kovin hienosti mennytkään ja saa nyt nähdä miten kauan menee tästä toipumiseen?

Nyt on kuitenkin levon vuoro, jos se vaikka auttaisin toipumisessa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti