keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Dieettipäivä II – 102


Taannoin oli tämä ottamani kuva uutislähetyksen loppukuvana.
VALITUSTA – TAAS!


On vaan niin perusteellisen kipeät nuo molemmat reiteni tuolta taustan puolelta. Olen taas pelkkää marmatusta ja valitusta koko vanha äijä! Ehkäpä olivat asennot väärin toimitettuja eli satula väärässä asennossa. Taisi olla liian matalalla näin isolle ja massiiviselle minälleni.


Tämän kaiken tarkoitus on kertoa tänäpäisestä liikuntaharrastuksestani. Olin siis kylämme kuntosalilla ja tietenkin fillaroimassa kuntopyörällä. Aikaa meni kaikkiaan tuohon tekemiseen 1 tunti ja 29 minuuttia. Josta kuitenkin tehokasta ajamista kelloa vastaan oli tasan tunti tai ehkäpä muutaman minuutin ylitse. Mutta ei hassumpi saavutus ukkorähjälle.


Saaliiksi sain tästä toiminnasta 847 kilokaloria ja huippukuntovaikutus oli 2,3/5 eli ylläpitävä. Enää en saa moisesta suorituksesta kehittävää – mainintaa, sillä ilmeisesti Suunto Ambit tajuaa, että kuntoni on noussut, tai se ainakin olettaa niin, ja nyt pitäisi punnertaa paljon nykyistä enemmän jotta saisin kehittävä maininnan. Muuten sykkeeni oli tässä harjoituksessa 138/102/55.


Ei tässä kuitenkaan ole kaikki. Fillaroiniin jälkeen otin kilometrin uintispurtin ja siihen meni kaikkineen aikaa 59 minuuttia, josta teholla uimista oli 40 minuuttia. Kuten tavallisesti uin samaa vauhtia kuin ennenkin. Kaloreita kulutin tuossa menossa 641 kilokaloria ja huippuharjoitusvaikutus oli jälleen 2,3/5 eli ylläpitävä. Matkanteon aikana sykkeeni oli 126/100/74 kertaa minuutissa. ei sekään ollut paha eli sanoisin jopa melkoisen hyvä tulos.


Mielenkiintoisesti kokonaistulokseksi tuli kaloreissa 1488 kilokaloria. Se on oikeastaan hirvittävän paljon, varsinkin kun on tästä laiskasta ja helppoon oloon tottuneesta ukkelista on kyse. Lienee muuten yhden liikuntarupeaman kaloriennätys.


SLANKA


Nyt tapahtuu enemmän kuin olen osannut edes haaveilla. Tuohon blogin oikeaan yläkulmaan on ilmestynyt mainos. Siis ihan maksutta ja korvauksetta sen olen siihen sijoittanut, mutta se on teille slankaajille ja varsinkin niille, jotka eivät pääse vertaisryhmätoimintaan. Kiitokset tästä hienosta hommasta menevät Erikille, joka on oikea supernörtti.


Minusta on vaan kohtuullista ja järkevää kertoa kaikelle kansalla miten elämä kohtelee minua hellästi ja silkkihansikkain. Lisäksi Hoikistamon kokonaisprojekti, johon olen osallistunut on palauttanut minulle melkoisen toimintakyvyn. Kun vaan katsoo tänäpäistä kuntosuoritustani, vaikka siihen marinaa sisältyykin, niin en voi edes pienessä mielessäni kuvitella, miten se olisi ollut mahdollista ennen Hoikistamon projektia.


Arvata vaan saattaa miten kiitollinen on Hokistamolle ja terveydenhoitaja JR_lle, jotka ovat minusta huolta pitäneet ja osallistuneet enemmän kuin paljon tähän projektiini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti