lauantai 12. tammikuuta 2013

Dieettipäivä II - 091


Hugo Simberg; Haavoittunut enkeli.
TEKEMINEN

tänään piti oleman kiireinen ja menorikas päivä. Vaan en ole moista seikkaa päivässä havainnut. Tietenkin aikaisin aamulla aloitettiin. Pomo on niin kärkäs lähtemään ajoissa, että tunnin edellä aikataulusta ei ole mikään oleellinen asia. Eli marjoja velipojalle, kananmunia lähetetääväksi sisarelle Levin korpeen, parturin liikejuhlat, tädin tapaaminen sairaalassa, kaupassakäymiset ja sitten kotiin.

Olin kuitenkin iltapäivällä niin väsyneen tokkurainen, että vain nukuin tai harjoitin unitilaista valvomista. Eli siis olin koko tiedottomassa tilassa. Ajattelin ensin fillaroida ennen saunassa käväisemistä. Haaveksi ja hyväksi aikomukseksi moinen kuitenkin jäi. Niin fillarointi kuin saunominenkin.

Näin ollen en ole tehnyt koko päivä mitään merkittävää, jos tuota nukkumista ja hämärän rajamailla olemista ei lasketa.

SLANKAAMINEN

En edes jaksanut iltapäivällä ryhtyä salaatin tekemiseen. Sekin oli liian voimia verottavaa. Yleensä teen sellaisella silppurilla tuon salaatin, eli kurkkua, tomaattia, punakaalia, paprikaa, sipulia joko tavallisena tai punaisena sekä valkosipulia runsaan laisesti. Määristä en osaa sanoa kuin, että paprikoista menee sellainen kookkaampi punainen tuohon salaattiin.

Salaattia syön pääsääntöisesti siten, että kastikkeeksi laitan Lidlin Thai-hapanimeläkastiketta ja sitten rasvatonta piimää. Se on jopa parempaa raaka-ainetta kuin maustamattomat jugurtit, joita saatan myös käyttää.

Tietenkään en saata olla harjoittamatta ainoa ja alkuperäistä slankaamiseta, joka tehdään Slanka-tuotteita käyttämällä. Se vaan on niin cool, kuten nykyisin kait sanottaisiin. Vai pitäisikö sanoa sika-siistii! Taidan olla jo hivenen syrjässä kielen nykyisistä valtavirtauksista.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti