lauantai 19. tammikuuta 2013

Dieettipäivä II – 098


Valokuvaaja MAN REYn mestariotoksia.
MINÄ ITSE

Olin tänään ennakkoluulottoman rohkea. Kun aamulla pakkasmittari näytti noin 30 miinusastetta, niin se vielä iltapäivän koittaessa osoitti tuollaista 9 pakkasasteen kylmyyttä. Tämmöinen ilmanala pitää minut taatusti pistin lämpimässä.

Nyt kuitenkin kävin toisin, sillä päivä oli melkoisen tyyni eli taloyhtiömme lipputangossa oleva suruliputus, porrasnaapurimme hautajaisten kunnioittamiseksi, makasi aivan salon myötäisesti. Eli päätin ottaa härkää sarvista ja lähteä käymään postissa, eli paikallisessa lottopisteessä. Ihan aikuisen oikeasti päätin tehdä sen kävellen. Tosi varustauduin tuolle pienelle matkalle kuten naparetkelle ainakin. Kaiken varmuuden vuoksi varustin itseni myös sykevyöllä, ehkä se oli ennuste tulevasta.

LIIKKUMINEN

Vasta postissa huomasin, että pitäisi käynnistää sykemittarikin. Eli painon aloitusnappia ja niin lähtivät sekunnit vilisemään näytöllä, tosin siellä näkyi myös sykkeeni. Näin alkusykkeeni muodostui melkoisen korkeaksi, olinhan viuhtonut jo muutaman sata metriä.

Postissa olon aikana päätinkin lähteä pienelle kävelylenkille, eihän paremmin kylmä vaivannut ja ilmakin oli täysin tuuleton, vielä toistaiseksi ainakin. Päätin käydä pankkiautomaatilla, joka kuitenkin oli rikottu eli joku tökkyrä oli yrittänyt rahojen tuloaukon rikkomalla päästä käsiksi automaattiin tallennettuihin rahoihin. Eihän moinen toki onnistu, sillä fiksumpi varmaan pitää olla, jotta varallisuus voisi kasvaa moiselle ryöstämisellä. Ja kun vielä kamerat kuvaavat koko tapahtuman.

Tuolla paikallisessa torilla, jossa automaatti sijaitsee, havaitsin kuitenkin, että pienoinen viima tulee pohjoisen suunnasta. Siksi päätin, että en lähde ns. pienelle fillarilenkilleni, jossa olisi noin kaksi kilometriä pitkä suora vasten pohjoisen viimaa. Eli asutuksen joukossa päätin kulkea, mutta kuitenkin päätin olla palaamatta heti kotiin.

Matkaa tuli tehtyä noin 3,7 kilometriä, ja matka kotoonta postiin. Jos sanon 4 kilometriä yhteensä, niin en paljon liioittele. Tärkeintä on tietenkin energian kulutus, joka päättyi 580 kilokalorin lukemaan. Eli ihan hyvä vanhalla äijänkäppänälle. Syke vaihteli kiinnostavasti eli enimmillään 147, minimissään 68 ja keskimäärin 109 sykettä minuutissa eli varmaan olin näky hyvittävä, kun heilutin kovasti käsiäni, jotta saisin sykkeen korkealle. Taisin onnistua, eli tuohon se perustuu sauvakävelykin, eli käsien liikuttamiseen.

JÄLKIHOITO

Kaikki meni hyvin paitsi, ei ihan kaikki sentään. Aina kun tällainen ukonrahjus yrittää olla parempi kuin on, niin silloin kaikki ei kuitenkaan mene ihan kohdalleen.  Nytkin olin valinnut väärät jalkineet tai ainakin väärät sukat. Saattoivat ne olla molemmatkin väärät.

Jalkapohjani muuttuivat aristaviksi ja helliksi. Eli niille piti olla hellä ja yrittää niitä voidella ja hyvitellä. Kuitenkin illan myötä olen jo pahimmasta toipunut, vaan en vielä huomenna saata tehdä vastaavaa. Pitää odottaa ja parannella haavoittunutta minääni.

SLANKA

Taisin kertoa, mutta kerron nyt kait sitten uudelleen. Tosin saattaa se tulla joillekin ihan oikeana uutisena. Ei siis loton jättipotin jakautuminen kymmeneen osaa, joista mikään ei tullut kohdalleni. En ole näet päässyt Mansessa käväisemään. Eli se uusi ja hieno asia on netissä vast’ikään avattu Slanka kauppa. Se toimii osoitteessä: http://www.slankanettikauppa.fi/. Eli sieltä vaan ostoksia tekemään ja kauppa lupaa tarjouksiakin.

Tämä ei ole maksettu mainos, jos vaikka mielelläni pistäisin, jos osaisin, mainoksen tuohon kirjoituksen viereenkin. Eivät vaan kykyni siihen riitä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti