torstai 24. tammikuuta 2013

Dieettipäivä II - 103


ONNITELLAAN!

Hienoista uutisista hienoin on nyt saatavillamme. Jämijärveläinen pariskunta Miia ja Jukka Sjöman ovat menettää melkoisen kokoisen henkilön yhteisestä painostaan. Yhteinen projekti alkoi tammikuussa 2012 ja nyt on lähtenyt yhtensä 84 kiloa. Tämän saavutuksen rinnalla kalpenevat minun henkilökohtaisen vain pieneksi hiirulaiseksi. Kuvassa siis Miia ja Jukka ennen ja nyt!

Perheeseen tuli pari vuotta sitten kaksi lasta, joten perheen onni muodostui lähes täydelliseksi. Samalla päättivät aikaiset lähteä painonpudotustaloisiin. Puolisoiden lähtöpainot olivat melko tasoissa eli Miialla 130 kiloa ja Jukalle hivenen alle 132 kiloa. Miia pudotti 37 kiloa ja Jukalta lähti mahtavat 47 kiloa.

Tämä suoritus jos mikä ansaitsee aplodit ja ruusut suorituksesta.     
         

SLANKA
                                                     

Mikä oli kaiken tämän takana, miten he onnistuivat valtavassa projektissaan? Siinä on kysymykset, joihin pitäisi saada vastauksia.

Pariskunta kertoo aloittaneensa niukkaenergisen dieetin Slanka ravintovalmisteilla, mutta sen ohessa he ovat syöneet muutakin, eli lihaa, kalaa ja kasviksia. Mutta Miian mukaan vaikeinta on ollut tottua säännöllisiin ruoka-aikoihin.

Tietenkin laihduttamisen moottoritiellä on ollut myös mutkia ja levähdystaukojakin. Kuitenkin niistä on selvitty taas hurjasti kiitävälle moottoritielle yhteisin ponnistuksin ja tosiaan tukien.


ENTÄ NYT?


Nykyisin molemmat nauttivat yhden Slnka-annoksen päivässä ja muutoin lautaselle laitetaan vähähiilihydraattista ruokaa. Miialla oli aiemmin diabeteslääkitys, mutta nyttemmin hän on voinut siitä luopua. Kuitenkin Miian tavoitteena on lähdettää minästään vielä 15 kiloa, joilloin hän olisi normipainossaan.

Molemmat teho- ja huippulaihduttajat hehkuttavat Slankan ja kasvisten puolesta, ruoka on monipuolista ja maukkaampaa kun se valmistaa eri tavoilla.


Yksikertaisesti onnea ja paljon sinne Jämijärvelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti