tiistai 15. tammikuuta 2013

Tapaaminen II – 06 ja dieettipäivä II – 094

Mittanaussako on ongelma? Ratkaisu ongelmaan on olemassa!
HOIKISTAMO
Tapaamispäivää siirrettiin eilisestä tiistaille ja tapahtumaakin myöhennettiin kokonaista puoli tuntia. Minulle kuitenkin päivä sopii mainiosti jatkossakin ja ajastakaan en ole niin kovin tarkka, kunhan tavataan ja minulla aikaa on.
Täti Mannakryyni oli tänään aivan hyvässä vauhdissa. Hän totesi sanoin sen mitä me ehkä kaikki muutkin olemme ehkä ajatelleet tai ainakin meidän pitäisi ajatella. Hän totesi loistavan määritelmän, että tämä ei ole mikään kuuri vaan pitkäkestoinen harrastus. Siis juuri näinhän se tietenkin on. Kuurit alkaa ja päättyvät, mutta harrastus jatkuu vaikka koko elämän lävitse. Tänään pisteet menevät siis täti Mannakryynille.
Koko tapaaminen, johon oikeastaan ihan tyhmien syiden tähden ja vuoksi pidin melkoista kiirettä. Ajoin varmaankin ylinopeudella tuota pientä kylätietä, jossa kuitenkin on 80 km. nopeusrajoitus. Mutta riski kannatti ottaa ja tapahtuma vastasi täydellisesti odotuksiani. Eritoten jo yksi hieno toteamus, kuten täti Mannakryynin tekemä, on jo sinänsä päivän pelastus.
LIIKKUMINEN
Olin tänään pitkästä aikaa uimahallin kuntosalilla ja sitten altaassa. Minäkehuisesti sai jopa melkoisen hyvän saalinkiin aikaiseksi. Tosin taisin enemmän kuin sekoilla kaikkien erilaisten mittausvälineitteni kanssa. Olin näet asettanut MemoryBeltin yhteyteen Ambitin kanssa ja tavallaan mittasin kahdesti ainakin toisen noista suorituksistani.
Ensiksi kuntopyöräilin. Kestoa tuli yksi tunti. Tosin kotifillarilla ja kuntosalin pyörällä on eroa kuin yöllä ja päivällä, ne jopa käyttävät eri algoritmia laskeakseen kalorit ja jopa nopeuden. Kotifillari näyttää enemmän kaloreita kuin Suunnon sykemittari, mutta kuntosalin laite tekee toisin päin. Samoin on nopeuden laita, kuntosalilla kaikki on sidoksissa vastuksen määrään ja sen mukaan se määrittelee vauhdin. Kotifillari kertoo ns. perusvauhdin, joka on sama riippumatta rasituksen määrästä.
Kuntosalin fillarointi antoi saaliiksi 665 kilokaloria, kun uinti antoi jopa 915 kilokaloria. Uskallan olla erimielinen tuosta valtavasta kalorinkulutuksesta uinnissa ja pulitan sen 450 kilokaloriin, joka sekin tuntuu hivenen korkealta. Ilmeisesti olen sekoillut taas kerran perinpohjaisesti ja tapojeni mukaiseksi. Harjoitusvaikutus oli ylläpitävä eli noin 2,5/5 eli viimeisille ajoilleni tyypillinen. Ei siis kehitys. Joskin tautikin kehittyy, usein pahemmaksi. Eli ollaan vaan tyytyväisiä tuohon ylläpitäväänkin määritelmään.
SLANKA
Nyt on erikseen mainittava mielenkiintoinen uutinen, jonka tänään sain tapaamisen aikana. Slankaaminen on ollut aina mahdollista yksityisesti ja ilman vertaistukiryhmää. Kuitenkin itse olen valinnut vertaistuen ja olen todennut sen parhaaksi mahdolliseksi juuri minulle. Van minä en kuitenkaan ole muut. Eli Slankanettikauppa on avattu ja sellaisetkin henkilöt jotka syystä tai kolmannesta eivät pääse tai halua osallistua vertaisryhmään, voivat hankkia Slanka-tuotteita helposti netin kautta ja kaupasta löytyy informaatiota niin laihduttamisesta, painonhallinasta kuin Slanka tuotteista. Kaikki tämä toimii osoitteessa:
Sinne vaan informaatiota hakemaan. (ps. tämä ei ole maksettu mainos!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti