perjantai 18. marraskuuta 2011

Dieettipäivä 39


Tänään se onneksi toteutui! Tai oikeastaan tänään on tapahtunut melkoisen moninaisia asioita. Aamulla vierailin tietty perjantaiseen tapaa ihmehoitaja JR:n luona ja vaa'assa otettiin äijästä painia. Mittari pysähtyi 131,1 kilon kohdalle. En voi valittaa, joskin nopeampaakin voisivat läskit lätistä. Mutta tuo vierailu on eräänlainen vierailu maanantaisen tukiryhmän ja sen vetäjän Annan tapaamisen kanssa. Toivottavasti Annella muuten menee hyvin siellä Londoniumin humuissa ja ryhti pitää.


Toinen päivän tapahtuma oli tietenkin verikokeen ottaminen. Ottaja tiesi jo hyvin, että miksi homma tehdään ja kyseli läskiprosessistani. Tietenkin kehaisin taas kerran kaikkea sitä, mitä tuo Cambridge-ohjelma minulle antaa ohjaajineen, tukiryhmineen ja pusseineen. Mutta iltapäivällä tulivat tulokset otetusta verikokeesta. Ja riemu oli vastaanottajalla tosi korkealla ja lukema oli pitkästä aikaa todella siedettävä eli 2,87. Se on luku noin suunnilleen reuna-arvojen 2,5 ja 3,5 välissä. Siis riemuitkaa maat ja kansat! Virallisesti tarvitsee koe uusia vasta kahden viikon kuluttua. Se on minulle melko pitkä aika ja lähes tavanomainen.


Mutta iltapäiväkin koitti ja menin pitkästä aikaa kuntosalille ja uimaan. Tosin, kaikki ei ole niin yksinkertaista, sillä Memorybelt oli sanonut yhteistyösopimuksen irti tauon aikana. Se kait halajaisi useammin ja säännöllisemmin raportoitavaa? 


Ensiksi tietenkin fillaroin 30 minuuttia. Pitää aloittaa varovasti melkoisen tauon jälkeen. Poljetuksi matkaksi pyörän oma mittari näytti 12,8 kilometriä. Siis mielestäni melkoisen paljon jos ja kun sitä vertaa aiempiin vastaavan aikamäärän fillarointeihin. Vastaavin 30 minuutin polkemisten aikana olen polttanut 278 kilokaloria. Tämä perustuu arvioon koska fillaroin ilman sykevyötä.


Pyöräilyn jälkeen siirryin uimaan ja aloitin sielläkin varovasti eli uin vain kilometrin, mutta aikaa meni ihan tavanomaiset 40 minuuttia. Vastaavat matkat ovat aiemmin kuluttaneet energiaani 213 kilokaloria, joten olen sen nytkin saaliiksi merkitsen. Eli yhteensä tuli perjantain saaliiksi 491 Kcal, jota tulosta on pidettävä kohtuullisen hyvänä pitkän flunssakauden jälkeen. Onhan se näet melkein puolet parhaista suorituksistani. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti