lauantai 26. marraskuuta 2011

Dieettipäivä 47


Tämänmoisen kiusauksen onnistuin välttämään.
Kuva ei ole ao.  juhlapöydästä.

Tänään olen todella ylpeä itsestäni – jälleen kerran. Olin näet pienemmän Tobiaksen synttäreillä, mutta onnistuin vastustamaan kaikkia mahdollisia kiusauksia ja niitä oli todella runsaasti. Olihan emäntä laittanut parastaan ja Hämeessä se ei ole mitenkään vähän. Siis muki teetä ja se riitti minulle. Olin toki edeltä käsin ilmoittanut tulostani, mutta korostanut, ettäon vaadi mitään erityistoimia. En edes halunnut niitä, koska en koe olevani erilainen.

Mutta mitä sitten olen tänään nauttinut, muutakin kuin kansalaisluottamusta. Jota muuten ei voi enää nykyisin menettää kun valtiopetoksesta tai vastaavista rikoksista.

Aamu alkoi tietysti Cambridge puurolla, jota lämmitin mikrolla 30 sekuntia. Lisäsin siihen kolme ruokalusikallista itse survottuja puolukoita, ehdottomasti sokerittomia. Siksi siis itse survottuja ja kaverin poimimia, jotta voin kontrolloida niiden koostumuksen. Se oli aamu ja sitten lounaaksi söin kahdesta tomaatista, kahdesta pienehköstä sipulista, kolmesta valkosipulin kynnestä (isohkoa) ja pienestä palasta kesäkurpitsaa tekemäni tuoresoseen, jonka maustoin sitruunapippurilla ja pienellä määrällä Lidllin Thai-hapanimeläkastiketta. Siinä oli mössöä, vaan ei mättöä, kohtuullisen lautasellisen verran.

Synttäreillä en siis nauttinut mitään, kuten jo kerroin, mutta niiden päätyttyä varhaisen iltapäivän aikoihin nautin lautasellisen sekasalaattia, jossa oli sipulia, tomaattia, kurkkua, kesäkurpitsaa ja paprikaa. Kyytipoikana oli tuota Thai-kastiketta. Myöhemmin eli noin klo viiden teen sijasta nautin pussillisen banaaninmakuista Cambridge pirtelöä, johon lisäsin samaa puolukkasurvosta kuin aamulla. Tehosekoittajalla hienoksi ja hyvää oli.

Illan ateria koostui vaniljan annostussista ja täytyy myöntää, että nämä pussit ovat parhaan makuisia mitä olen läskeihin syönyt.

Kuten voi huomata niin en harrastanut pyöräilyä enkä uintia, sillä toimintapaikka on avoinna lauantaisin niin vähän aikaa, että se oli aikataulullisesti mahdotonta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti