tiistai 22. marraskuuta 2011

Dieettipäivä 43

Hieman epäselvä kuva kummitytöstäni Lindasta ja kirjoittajasta.
Meinasi kokonainen päivä unohtua eli juuri nyt mailleen menemässä oleva vuorokausi. Ehkä kaikki johtuu pettymyksestä omaan itseeni. Sillä kurkku oli kipeä ja en uskaltanut lähteä tänään kuntosalille tai/ja uimaan. Olen ehkä ylivarovainen oman itseni suhteenu, mutta en halua ottaa pienintäkään riskiä, joka saattaisi tuhota Tampereen kirurgien ja Kanta-Hämeen keskussairaalan kardiologin oivat tekoset.


Näin päivästä muodostui lähes tavanomainen joskin läheinen sukulaistyttö vierailullaan pelasti päivän ja kertoi tiedon, joka todisti todella maailman tai ainakin Suomen pienuuden. Me tunnemme kaikki toisemme tai ainakin jonkun, joka tuneteen sen toisen. Olen tämän havainnon tehnyt ennekin ja varsinkin ulkomailla asuessani sain usein kokea, että juuri tapaamallani henkilöllä oli yhteistiä tuttuja kanssani. Ja tämä kaikki liittyy Anneen ja hänen hienoon toimintaansa läskienlähdetysryhmän vetäjänä. 


Tein jälleen Annen reseptillä munaskas-pannukakkua ja mielestäni se onnitui enemmän kuin erinomaisesti. Sukulaistyttökin kehui sen maukkautaa, kun kehoitin häntä maistamaan moista tekelettä, joka oli tarkoitettu läskiensä kanssa painiskelevalle minälleni.


Koska en tänään päässyt filloimaan ja uimaan niin huomenna aion mennä jo kohtaisen aikaisin aamulla, sillä iltapäivällä on kiireitä torstain tapahtumien kanssa. Pitää varautua etukäteen ja suorittaa alustavat valmistelu tuota torstaita varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti