maanantai 28. marraskuuta 2011

Tapaaminen 8 ja dieettipäivä 49

En ui vapaauintia vaan sovellettua rintauintia.
Se onnistui sittenkin. Eli meni raja rikki. Ensin paino alkoi luvuilla 15..., sitten sen putosi lukuihin 14..., saavutin sittemmin luvut 13... ja nyt paino alkaa luvuilla 12... Eli pudotusta on ollut kaikkiaan 20,7 kiloa. Olen muuten tyytyväinen ja kyllä saan jakaa Annen kassa iloni, joka ei ole kovin pieni kuten ei ole Annen osuuskaan. Muuten, Annen opastuksella laihtunut Jartsa oli tänään Hämeen Sanomissa ja melkoisella artikkelimäärällä olikin.  

Olin ennen punnitusta ja vertaistukiryhmää kuntosalilla ja uimassa. Ja miten kävikään, laitteistot pettivät minut ja saman tien liukenivat motivaatiotkin tehdä yhtikäs mitään. Olen vaan ihmeellinen oli, sillä ei tarvita kovinkaan suurta vastoinkäymistä ja erilaisten hössötysten määrää kun moraalini hupenee olemattomiin ja motivaatio katoaa tekemisestä. Onko tämä sitten sitä paljon mainostettua kypsää ikää eli vanhuutta? Minä vaan kysyn ja kukaan ei kait tule tyrkyttämään minulle vastausta. 

Eli tulokset jäivät huteriksi ja voin esittää vain eräänlaisen arvion päivän saaliista. Eli fillarointia kuntosalilla 55 minuuttia ja kaloreita olisi kulunut noin 450. Uinnissa meni 38 minuuttia ja matkaa kertyi vain kilometri ja kaloreita olisi mennyt 213. En vaan jaksanut enempää tai sitten vesi ei ollut tarpeeksi likasta, tosin kyllä se märkää oli. Eli aiempien sykevyötulosten perusteella olisin tänään saalistanut 663 kaloria. 

Kuopion laskuri tosin antaa tulokseksi 129 kiloiselle mastodontille  kuntopyörällä ajosta 628,8 kcal ja uimisesta 361,2 kaloria. Yhteensä tänään olisin kuluttanut Kuopion mukaan 989,0 kaloria. En siis päässyt kumpaisenkaan laskentatavan mukaan yli tuhannen kalorin rajan. Lisäksi Kuopio märittelee urheilusuoritukset MET-minuutteina. Niitä onnistuin keräämään saaliikseni 302,5 MET-minuuttia fillaroinnista ja 160 MET-minuuttia uinnista. Yhteensä tuo tekee 462,5 MET-minuuttia. Eipä siinä suurta kehuttavaa ole. Mutta huomenna on päivä uusi ja äijällä uusvanhat kujeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti