sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Dieettipäivä 54

Elämä jatkuu ja olen ehkä onnistunut pääsemään kiinni arkirutiineihin. Mutta kyllä edessä on huomenna muutos, siis jälleen kerran. Juuri kun normaalius palautui elämääni. Huomenna lähden heti aamusta Etelä-Pohjanmaalle ja viivähdän siellä parisen päivää - siis vähintään. Yritän toki saada tekstiä seuraavinakin päivinä nettiin, mutta mitään en lupaa, yritän vaan.


Suurin ongelma on eittämättä läskikerhon ja Annen tapaamisen väliinjääminen. Se on aina yksi viikon kohokotia. Sitä tapahtumaa tarvitsen ja se on läskinlähdetyksen tärkein osatekijä. Olen ajatellut, että pitäisi saada veljen vaimokin innostumaan Cambridgesta, sillä onhan siellä heidän kaupungissaankin läskikerho. No, ehkä ohjaaja ei ole Annen tasoa, mutta onko sillä merkitystä. Tärkeintä on saada läskit lähtemään.


Olen kohtuullisen hyvin sinnitellyt tämänkin viikonlopun, sillä on ollut putkessa erilaisia juhlapäiviä. On ollut pienten lasten synttäreitä ja kaikkenmoisia nimppareita. Vaan en ole sortunut. Tosin tuntuu aina siltä, että kun juon mukillisen teetä ja katselen kaikkia niitä kakkuja ja muita leivonnaisia niin siinä tulee itsestään läskiä pari kiloa tai jopa enemmänkin. Mutta vaikeudet ovat voittamista varten!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti