lauantai 31. joulukuuta 2011

Dieettipäivä 81


Vähän itäisempi versio aiheesta jousimies.

Tänään, uudenvuoden aattona, saatettiin tietooni, että minun  pitää hankkiman Iltalehti ja erityisesti v-vaihde lisälehti. Sivulla 48 on kuulemma minulle tärkeätä ja elämäni ja onneni kannalta tärkeää luettavaa. Tietysti hankin moisen elämää tärkeämmän lehden, vaikka itse jo elämän jatkoaikaa elelen.

Mitä siis tuolla tärkeällä sivulla oli tuossa tärkeässä lisälehdessä. Siellä oli tulevan vuoden varalle tehty horoskooppi. Siis todella tieteellisesti pätevä ja uskottava teksti, joka jousimiehen kohdalla oli päättänyt kertoa mm. seuraavia asioita, joita yritän tietysti kommentoida tuttuun tapaani: 
"Monella marraskuisella on mennyt lujaa jo keväästä 2011 saakka, ja sama vauhti jatkuu myös tulevana vuonna."
Hienoa, mutta miten tuo lujaa meneminen on näkynyt reaalielämässäni? Olen mennyt lujaa verikokeisiin ja tapaamaan terveydenhoitajia ja lääkäreitä mitä erilaisimmista syistä. Eritoten INR-veriarvoni ovat olleet enemmän kuin pielessä. Se siitä lujaa menemisestä. 
"Kunnonkohotusprojekti, laihdutuskuuri tai uusi innostava työ tuo itsevarmuutta ja onnistumisen elämyksiä. Kokomerkillä riittää vuoden ensimmäisellä puoliskolla tekemistä." 
Työstä olen saanut jo tarpeekseni ja valtionkonttori on päättänyt, että valtio ei kaipaa tai tarvitse  enää palveluksiani, ja siihen menoon olen täysin tyytyväinen. Ja vähän on myöhässä tuo ennustusten tulevan kunnonkohennuksen ja tai laihdutuskuurinkin suhteen. Ne alkoivat erinäisten epäonnisten yritysten jälkeen Aleksis Kiven päivänä 10.10.2011. Ellen ihan väärin muista ensimmäistä tapaamistani Annen kanssa. Eli menossa ollaan ja matkaa tehdään. Mutta tietenkin homma jatkuu vuoden tulevankin, sillä en aio mitään lopettaa. Täti Sininen on eräs idolini ja tietenkin maanantaina tapaamani täti Tehopakkaus. Heistä otan mallia ja aion tehdä heidän laillaan  ja jäädä koukkuun, niin ja kunnolla koukkuun. 
"Krooninen ärhäkkyys vaivaa pienten esteiden ja aitojen  myötä aina heinäkuun alkuun saakka."
Tuossa ei ole mitään uuttaa ja aion jatkaa tuota kroonista ärhäkkyyttäni aina vuoden loppuun saakka ja myös tulevinakin vuosina. Sehän on minulle eräänlainen sukuvika ja perusominaisuus. Se on siis perittyä ja siitä perinnöstä en aio edes luopua. 
"Aivan merkin alkupäässä syntyneet – siis kuten minä 24.11. syntyneenä – innostuvat taiteesta, musiikista tai muusta henkisestä harrastuksesta." 
Ei tarvitse innostua. Olen jo kiinnostunut noita muistakin musiikin ja taiteen lisäksi. Minulla on älyllisesti virikkeitä antavia harrastuksia ja innostuksia sekä kiinnostuksia vaikka muille jakaa. Historiahan on oikeastaan jo yksistään yhdistelmä noista kaikista. 
"Terveyttä kalvaa kuitenkin epämääräinen väsymys, ihmissuhdetta tyytymättömyys." 
Hienoa, terveyttä ei kalva suinkaan vain epämääräinen väsymys, vaan on tautia tässä niin monen moista, on sitä ja tätä, on tuota ja näitä ja vaikka muille jakaa. Eli ei mitään uutta auringon alla. Ja varmaan ihminen on aina kroonisesti tyytymätön ihmissuhteisiinsa. Ellei olisi, niin se olisi kuolemaksi.

Eli mitä tästä opimme? Emme yhtikäs mitään. Kaikki on jo aiemmin ollut, tai on ainakin listalla, niin terveys, sairaus kuin elämisen muutkin ilot ja ongelmat. Tässä voin vuoden 2011 viimeisinä tunteina vain todeta, että

HYVÄÄ VUOTTA 2012 kaikille blogin lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti