maanantai 19. joulukuuta 2011

Tapaaminen 10 ja dieettipäivä 69


Ei ole talvi Levilläkään kuin vuosi sitten.
Kuvassa poroisäntä Antti Vaarala, niin ja hänen poronsa.

Tapasin tänään Annen, onneksi! Painonhallinnan negatiivinen edistyminen oli melkein pysähtynyt ja voin 700 grammaa oli minästäni lähtenyt. En ole kovin tyytyväinen tulokseen joskin se on parempi kuin eilen itse uumoilin. Jotenkin tuo pudotushalu on vain kasvanut. Mutta mitä tehdä ja miten toimia?

Anne esitti mielenkiintoisen ratkaisun. Nostetaan taso tuhanteen kaloriin päivässä ja siten isketään paikallaan jämähtänyttä negatiivista kehitystä vasten kasvoja. Mielestäni ajatus on hyvä ja todella käyttökelpoinen. Elimistöni lienee liian tottunut nykyiseen tilanteeseen ja sillä on hyvä olla.

Paino näyttää tänään 17,5 kiloa. Exelin antamien tulosten mukaan minäni on pienentynyt 22,5 kiloa ja prosentteina se tekee tasan 16. Tietysti pitäisi olla tyytyväinen, sillä esim. Pertti Mustajoki, tuo usein siteeraamani painonhallinnan guru. pitää jo 5 prosentin painonlaskua hyvänä ja merkittävässä määrin painonpudottajan terveytä parantavana.

Nyt painoindeksini on siis 37,3 ja painonhallinnan alkupisteessä tuo lukema oli 43,8 eli olin sairaalloisen ylipainoinen ja nyt vaan vaikeasti ylipainoinen. Myös muut arvot, paitsi rasvaprosentti ovat laskeneet. Eritoten tuo tuolla aiemmassa blogissani mainittu viskeraalinen rasva on vähentynyt. No, eivät nuo luvut vielä oikeuta osallistumaan Mister Finlande-kisaan, mutta päätös on tehty ja siinä meinaan pysyä eli haluan pois Mister Suomen läski-kisan joukkueesta. Ja haluan sitä niin pirkuleen paljon.

Anne tosin ehdotteli aivan kamalia! Voisin kuulemma syödä jotain ns. oikeata aamupuuroa. Ja minä en suostu mitään aamupuuroa syömään, en ole koskaan ollut kiinnostunut moisesta enkä aio edes kiinnostua. paitsi, Cambridgen-aamupuro on tietysti aivan eri juttu, sillä siitä minä pidän. Mutta nyt pitää laskea uudelleen kaloreita ja näyttää miten toimin. Leipää, perunaa, pastaa tai riisiä en kuitenkaan aio syödä, marjoja ja vihanneksia, se saa olla minun hiilarilähteeni vastakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti