perjantai 2. joulukuuta 2011

Dieettipäivä 52


Aamulaivalla klo 8:30.

Tämä oli päivä täynnä enemmän tai vähemmän hössötystä. Aamulla piti herätä päivän matkalle Rääveliin eli nykykielellä Tallinnaan. Ja matka kestää kokopäivän. Mutta tämän tekstin kun teen jo menomatkalla vaikka sen tallennankin luettavaksi vasta illalla kun olen kotiin pässyt. Ja varmaan kerron tunnelmista myöhemminkin.

Mutta koska matkan varrella on enemmän tai vähemmän kiusauksia, niin yritän analysoida suhdettani noihin kiusauksiin. Olen toki varautunut melkein kaikkeen mahdollisiin. Ruokaa on repussa ja olen päättänyt nauttia vain ruokaa, joka on sallituissa rajoissa. Pussiruoan käyttö on mahdotonta näissä olosuhteissa ja siksi olenkin nauttinut varhaisen puuroaamiaisen, siis puolukoiden kera.

Tietenkin olen katogorisen imperatiivin tavoin välttänyt ja kieltäytynyt niin laivan aamiaispöydästä kuin illan paluumatkalla tarjottavasta bufeillalliselta. En edes varannut moista mahdollisuutta etukäteen. Nyt kirjoitustyön lomassa olen juonut pelkän mukillisen teetä, en ole sortunut leivonnaisiin, noihin nopeita tai supernopeita hiilareita sisältäviin energiapommeihin. Homma ei ollut edes hankalaa, saati ylivoimaista.

Paluumatkan alussa klo 16.30.

Päivä on sujunut mitään tekemättä. Emme ole nähneet oikeastaan mitään, emmekä ole löytäneet ostettavaksi myöskään mitään. Ihan loppuvaiheessa ostin valmista kinkuksi tehtyä villisianlihaa ja sain kaupan päälle paketin juustoa. Saatoitte arvat oikein – en edes aio itse nauttia moisista antimista, vaan ne menevät Markulle, jonka perhe ei oi syödä mitään nautaan liittyvää ravintoa, mutta villisikahan ei ole nautaa.

Valitettavasti en ehtinyt tapaamaan doctorandi R.E:tä, mutta eiköhän hän tulee jossain vaiheessa vierailulle Suomeen, jolloin voin asiani esittää. Muuten ei päivässä tapahtunut erikoista, joskin kävimme syömässä Macissa! Mutta en kuitenkaan sortunut, sillä otin vain kanasalaatin, jossa kanaakin oli melkoisen niukalti. Vihreää salaattia ei muodoissaan oli kivasti,muutama mikro-ohut juustonviipale sekä muutama kirsikkatomaatti. Eli melko terveellisesti olen siis matkasta selvinnyt.

Tallinna ei ollut lainkaan tällainen vierailuni aikana.
Klo 23.30 ja kotonaollaan.

Taisin vähän kilahtaa kotimatkalla, mutta varmaan se suurelta osalta johtui väsymyksestä ja olin varmaan arvioinut väärin ravinnon tarpeeni. Mutta siitä toiste enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti