keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Dieettipäivä 57


Suunto T6d rannetietokone,
jonka käyttämiseen tarvitaan sykevyötä.

Sain tänään todella hyvän uutisen. Kun aiemmin kerroin ongelmistani Suunnon sykevyön suhteen, joka rikkoutui oudolla tavalla. Tänään oli Riihimäen InterSport liikkeen kauppias Jarno Eklund pistänyt sähköviestiä, että Suunto korvaan vyön ja minä säästyn kustannuksilta. Siis, en ollut uskoa lukemaani, tuo Jarno oli toiminut kuin unelma, mutta aiemminkin hän on toiminut todella tehokkaasti ja asiakkaan parasta ajatellen. Voi kun voisi sanoa samaa yleensä palveluammateissa olevista. Yllytän kaikkia ja jokaista käymään tuossa Riihimäen keskustassa sijaitsevassa urheiluliikkeessä, sillä sieltä saa varmuudella Suomen parasta palvelua, siis oikeata ja aitoa!

Tuo äskeinen ei ollut edes maksettu mainos, vaan se tuli täydestä sydämestäni ja vakaasta mielestäni.

Ollaan siis palattu kotiin Pohjanmaalta, tietenkin muutaman mutkan kautta, kuten meillä nykyisin on tapana tehdä kun menemme johonkin tai tulemme jostakin. Lähes koskaan matka ei ole vain menemistä kohteesta A kohteeseen B ja paluuta takaisin A:han, vaan siinä on tekemistä, olemista C.D, E, F, G ja vaikka mitä tahansa.

Nytkin kävimme Jämsässä katsomassa sitä kuuluisaan Jämsän äijää, joka aikoinaan jäi taivaasta. Vaan ei löydetty kuin yksi veljistäni perheineen. Mutta sekin riitti. Pistin navigaattorin löytämään lyhimmän reitin, sillä tavalliset tiet ovat jo niin perusteellisen tutuiksi tulleet. Niin sitten seikkailimme pienillä sivuteillä ja hiekkateillä. Ei hätiä mitä, sillä kitkarenkaat toimivat hienosti juuri lumisissa maisemissa. Oli näet koko matkan uutta tuoretta lunta niillä pikkuteillä. Suurilla oli tietenkin vain sohjoa, likaa ja märkää.

Mutta nyt olin varannut matkalle riittävästi juomista ja vaikka korvessa kuljin niin hyvä enkeli vierellä kävi ja tarjosi juotavaa. Kyse ei ollut siis muinaisesta Lennart-ongelmasta. Kaveri oli näet pieni viidesluokkalainen taapero kun hän minulta kysyi aamunavauksen jälkeen, kun oli kuultu laulu ”Maan korvessa”, että miksi se enkeli käy vierellä, tyhjäkäyntiäkö ja onko se bensa- vai dieselkoneella varustettu? Se vei muuten isonkin ihmisen sanattomaksi. Mutta vesi riitti ja kyläilyn aikana sain mukillisen teetä, toiveeni mukaisesti. Tietenkin ravintola-alan yrittäjät olivat jo nyt laittaneet kystä kyllän ja valintaakin olisi ollut ihan runsaasti. Vaan osasin kieltäytyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti