keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Dieettipäivä 106


Olen nyt kuin naatti, eli vähän tämän nuoren naisen oloinen on tilani.

Tänään olen ja juuri nyt, siis aivan tattis. Jotenkin oli vaan niin rankka päivä. Siis kuntosalilla, ei missään töissä tai toimessa eikä mitään oikeasti hyödyllistä tekemässä. Iltapäivä kului leppoisasti kuntosalilla fillaroiden uimahallissa uiskennellen. Mitään muutan en oikeastaan ehtinyt tehdä tuota ennen ja jälkeen en ole jaksanut tehdä yhtikäs mitään. Taitaa tästäkin tulla lyhyt, mutta vaan niin perusteellisen kaunis virsi.

Tietenkin ensin fillaroin ja aikaa meni touhuun 1 tunti ja 15 minuuttia. Se on nykyisen fillarointini uusija uljas aikaennätys. Kaloreita menetin kunnioitettavasti 974 kcal. Ei kuitenkaan mennyt tonnin raja rikki – arvata saa, että harmittiko edes vähän. Matkaa meni ns. 33 tekokilometriä, eli se mitä laitteen matkamittari näyttää. Ei ne oikeita kilometrejä olleet. MET-arvo osoitti lukemaa 440 pistettä.

Uiminen eräällä tavalla keskeytyi tai ehkä sain hyvän tekosyyn keskeyttää koko homman, sillä vesijumpan naiset ja mummot olivat tulleet suoraan peseytymättä altaaseen. Ja se hajuveden lemu oli kuvottavat. Ennemmin ihmisen saa haista hielle tai jopa sille itselleen, kuin noille halvoille hiuslakoille ja muille räikeästi tuoksuville parfyymeille! Mutta uin kuitenkin 1 tunti ja 20 minuuttia ja matkaa meni, vai tuliko, 2,5 kilometriä. Kaloreita kulutin 861 kcal, mikä on sinänsä ihan mukiin menevä määrä. MET-arvo nousi tasalukuun 400.

Päivä kuntosaalis oli mielestäni muhkea eli 1868 kaloria tai oikeastaan kilokaloria. Ja MET-arvoksi saali oli 840. Eli tein yksin teoin tavallaan suositusten mukaisen määrän viikon tarpeita.

Aamupäivä meni odotellessa kaveria hakemaan autonsa renkaita, jotka hain Mansesta eilen, vaan oli pihkulainen unohtanut koko homman. Olen viestittänyt Soneran Ellit sivustolla jättäväni Cambriddge-kuuri ja että Läskiakatemiamme uusin nautintotuote on Slanka-merkkinen VLCD-tuoteperhe. Tietenkin pyysin tutustumaan blogiini, jota yritän jatkaa uusien tuotteiden myötäkin. Kerroin tosiasia, että tuote on toisaalta sivuseikka, mutta Läskiakatemia on keskeinen ja sen muodostavat ryhmä ja eritoten sen guru ja proffa Anne. Näin sen vaan yksinkertaisesti näen ja koen.

Innolla odotan hetkeä kun pääsen kommentoimaan uusia tuotteita ja esittämään niistä arvioitani. Lupaan julkisesti kokeilla kaikkea ja kertoa tällä palstalla omat hyvin subjektiiviset mielipiteeni tuotteista. No, Annen jo tiedän ja hänet olen arvioinut, että siltä suunnalta ei voi tulla yllätyksiä. Näin se on, tosin maanantaina hän yllätti meidät kaikki, ja minut viisaana miehenä erityisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti