maanantai 16. tammikuuta 2012

Tapaaminen 14 ja dieettipäivä 97


Onneksi ei näin pahasti ollut käynyt täti Ope 2:lle.

Jälleen kerran oli päivien päivä. Porukalle sattuu ja tapahtuu, kuten nytkin viikon aikana oli tapahtunut. Tietysti täti Ope 2 oli murtanut käsivartensa. Sellaista se on kun siirtyy ratsailta luistimille. Neljän raudoitetun jalan sijaan on alla vain aksi ja nekin vielä niin kapean ja ohkaisen rautaterän kanssa varustettu. Toivottavasti täti Ope 2 paranee pian, sillä olihan hänellä kipsistä huolimatta lähtenyt aivan mainiosti liikoja kiloja. Hän ei edes kipsin painolla pystynyt menetetyksi määrättyjä asioita. Ja niin on hyvä, mutta pikaista paranemista täti Ope 2:lle!

Oli mukana eri asteisia konkareita ja ihan tuo täti lähinaapuri, joka ilmoitti joulun lähteneen lapasesta, mutta sovittiin kuitenkin, että kevään tulle me menemme fillareilla mummolaan. Tietty se on peffasta kiinni, sillä matkaa tulee yhteen suuntaan hitusen yli 18 kilometriä. Mutta onneksi tie Anne oli vielä hyvässä muistissa ja saimme iloita täti Lähinaapurista joukossamme.

Täti Ope oli käynyt realisoimassa haaveitaan, sillä hän tahtoo olla heinämorsian ja tietysti hän onnistuu kaivamaan esille ne kylkiluunsakin. Sitä en yhtään epäile, sillä niin hienoa ja merkittävä on hänen tahtotilansa. Nyt kun tuo täti Ope vain muistaisi hankkia minulle ne juoma-astiat, joista oli puhe, vaan en kait ihan selvästi haluani ilmaissut kaiken sen säpinän keskellä. En nyt muista merkkiä, mutta niitä kait saa tilata jostain kutsuilta. Yritän virittää muistini tehokkaammaksi ja pyrin varmaanaan käteistä rahaa mukaani tulevan viikon tilaisuuteen, jotta voisin ihan oikealla rahalla maksaa tahtomani asiat.

Paikalle oli saapunut myös täti Vyötärö. Joskin vaan ihmettelen, että ei hän ole lainkaan kaltaiseni. Vai onko niin, että hän on ollut joskus kaltaiseni, vai onko hän muuttunut ja nyt ilmoittaa etsivänsä kadonnutta vyötäröään. Aivan ihan kuuloista oli hänen sanansa kun hän loihe lausumahan, että oletpa sinä muuttunut sitten viime näkemän! Siis tuossa se sinä olen minä ja olen niin van itsekeskeinen minäni kanssa, että se sanonta upposi kuin kuuma veitsi voihin. Jotkut osaavat hienosti hivellä lähimmäisen mieltä ja tässä täti Vyötärö onnistui enemmän kuin hyvin. Kiitos kaunis hänelle noista ajatuksista, jotka hän sanoiksi puki.

Mutta toki olen saanut jotain muutakin aikaiseksi juuri tänään.


KM
MIN
Kcal
MET
Uinti
1,8
74
446
296
Fillarointi
27
60
721,8
330
YHTEENSÄ
28,8
134
1267,8
626

Tuossa ovat lyhyesti suoritukseni tänään. Fillarin suoritus oli erinomaista kunnon kohotusta, mutta uiminen oli melko rauhallista ja valitettavan lyhytkestoista. Näet tapaaminen kutsui ja en kovin mieluusti haluaisi olla sieltä pois.

Tietenkin kaipailin jopa ääneenkin setä Asiantuntijaa saapuvaksi paikalle. Anne lupaili hänen ilmestymistään, mutta joulunaika ja kaikenlaiset alet ovat myrkkyä ja stressin aiheuttajia asiatuntijoille, joita kait sivistyneesti eksperteiksi kutsutaan.

Nyt voi erityistä ylpeyttä äänessäni todeta, että ole onnistunut tekemään taulukon tänne blogiin. En ikinä oli aiemmin osannut edes kuvitella moista mahdolliseksi. Mutta kun riittävän kauan ja vanhaksi elää sekä lähdettää tarpeeksi läskiä, niin ihmeetkin ovat mahdollisia. Niitä vaan ei tapahdu läskien lähdettämisessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti