keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Dieettipäivä 99


Sisareni suunnittelua. Komeronovet Levin korvessa!

Aamu alkoi kohtuullisesti, tosin meni nukkumaanmeno melko myöhäiseksi, ihan tietystä syystä, mutta aamusta selvisin hengissä. joskaan en vieraassa ringissä tai toisten kengissä. Mutta entäs kun koitti puolenpäivän jälkeinen hetki?

Olin näet lupautunut lastenhoitajaksi klo 16 jälkeiseksi ajaksi ja aina siinä iltayhdeksään saakka. Ajatteli n käyttää tuon puolenpäivän jälkeisen hetken reippaaseen liikuntaan salilla ja altaassa.  No varauduin salille, altaaseen ja lastenhoitoon. Kun kaikki tuntuu olevan hanskassa, kuten lähtiessä tuntui, niin todellisuudessa se hanska usein unohtuu koko matkasta.

Ensiksi tietenkin unohdin ottaa kuntosalin ja uimahallin lippukirjan mukaani. Toiseksi unohdin lompakkoni kotiin ja siellä olisi olleet tarvittavat maksukortit. Kolmanneksi mutkassa oli vain avainkoteloni, jossa säilytän pikkurahoja. Niitä ei tietenkään ollut riittävää määrää. Onneksi sain mentyä luotolla sisään, fiksua porukkaa tuon paikallisen kuntosali/uimahallin henkilökunta.

Siiten tietenkin varustauduin polkemaan 60 minuuttia. Oli vesipullo ja kaikki mahdollinen. Jopa fillarointi housutkin olivat matkassa. Kuitenkin 10 minuutin kohdalla, jo melkoisessa hiessä, totesin, että en ollut lukinnut auton ovia. Yleensä en niitä lukitse, mutta nyt olisi olla sellainen varmuuden maksimoinnin paikka. Ryntäsin vaatekaapille, otin avaimeni ja sitten pihalle ja auton ovia sulkemaan. Hivenen henkilökunta hämmästeli Pekka Niskamaista juoksenteluani pikkuhousuissa ulkona. Siellä autossa oli tietenkin läppärini ja uusi rannetietokone Suunto t6 kaikkine vempeleineen veljenpojalleni. Jos hän näet sattuisi innostumaan kuntoilusta.

Jotenkin ihmeen kaupalla loppupäivä sujui kohtuullisen mielekkäästi ja ilman isompia mokia.
Kuitenkin vesi oli tänään hidaste, ellei jopa hiekkapaperista tehtyä. EI vaan potku luistanut ja jokainen pääpotku käännöksessä aiheutti melkoista tuskan tunnetta oikeassa kyljessä. Onneksi ei vasemmassa. Eli tuossa ohessa tulokseni tältä päivältä.


KM
MIN
Kcal
MET
Uinti
1,00
54
472,5
216
Fillarointi
26
71
854,2
390
YHETEENSÄ
27
125
1326,4
606

Eli näin paloivat kalorit ja olen kuitenkin melkoisen tyytyväinen, vaikka päivä aikoikin näyttää jossain vaiheessa sen peräpuolensa. Mitä tulee sitten syketietoihin niin uinnissa sykkeet olivat 87 ylin, keskisyke 86 ja minimisyke 54. Kuntopyörällä oli ylin syke 103, keskisyke 80 ja minimisyke 44. Harjoitusvaikutus oli fillaroinnissa ylläpitävä ja uinnissa vähäinen.

Eli tällainen oli tämä lastenhoidon täyttämä vuorokausi, joka kohta painuu mailleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti