maanantai 9. tammikuuta 2012

Tapaaminen 13 ja dieettipäivä 90Kuva muistuttamaan minua tavoiteestani, siis Bersace ja minä 1999!


Mikä loistava tapaaminen tänään olikaan! Olen enemmän kuin innostunut. Juuri tuollaista minä haluan, kaipaan ja tarvitsen. Mutta ensiksi päivän kuntopläjäykseen. Se on sitä todellista puurtamista läskien lähdettämisen puolesta. Tosin nuo tapaamiset ovat ne tärkeimmät läskin lähdettäminen välineen. Eli miten sen nyt sanoisi? Molempi parempi ja kaikki ne yhdessä muodostavat sen mitä minä tarvitsen.

Tänään oli liikkuminen päivä. Ensiksi fillaroin kuntosalilla 50 minuuttia, jolloin kulutin 594 kaloria, siis ei mitenkään huonosti. Lähes koko ajan poljin tasolla 6, joka tarkoittaan noin 120 kilowatin vastusta, eli jopa kohtalaisesti ja kilometrejä tuli 23 , siis nitä erilaisia koneellisia kilometrejä. Rannetietokone mittasi sykkeen ja ylin oli 111, alin 50 ja keskiarvo 91. Eli oli kai ennätyksellisen sykkeinen vanha äijä.

Erityisesti on mainittava taas kerran Jarno hänen yhtiökumppaninsa Miia, molemmat siis nimeltään Eklund ja työpaikkana InterSportin myymälä Riihimäellä. Niin, he juuri vetävät putiikkia, jossa saa palvelua ja jossa hommat pelaa. Menin siis Suunto t6 kanssa, hehän järjestivät minulle sen uuden sykevuon rikkoutuneen tilalle, parituttamaan sitä tietokonetta sykevyön kanssa. En itse osannut moista hommaa tehdä, vaikka oli kirjalliset ohjeetkin. Mutta Jarno voit homman minuutissa, ei se enempää vienyt ja ei edes sanonut minua tomppeliksi, sillä patteri ole väärin päin sijoitettuna sinne vyöhön. Olin taas ja jälleen onnellinen, että on asiantuntijoita, joilla on vielä lisäksi halua palvella ja hoitaa hommat ihan kuin olisin maailman tärkein henkilö. Muuten, nyt vasta muistin, että en edes kysynyt mitä homma olisi maksanut, lähdin paikalta vain pois kiitelleen. Nyt vasta tajusin tuonkin homman, että olisin voinut kysellä asiasta.

No, siiten tuli uinnin vuoro. Nyt jostain syystä ei MemoryBelt toiminutkaan, vaikka vaihdatin siihen patterin kellosepällä. Mutta onhan meilla tuo hieno Kuopion sivusto osoitteessa http://ffp.uku.fi/cgi-bin/energynet03/energycosts.pl josta saa avun   kaloreiden laskemiseen. Uinnissa meno 2,2 kilometriä ja kaloreita kului 708. Eli yhteensä 1310 kaloria, tai ainakin noin suunnilleen. MET arvot olivat fillaroinnissa 275 ja uinnissa 324 eli yhteensä 599. Sen pituinen se, mutta nyt tähän iltaan.

Hienoin saavutus oli varmasti täti Opella, joka oli pudottanut viikossa reilusti ja rajusti yli neljä (4) kiloa. Olen siis kateellinen, sillä itsellä oli mennyt vain 1,3 kiloa ja tulos oli 125 tasaista läskikiloa. Täti Ope oli tuonut mukanaan kollegansa eli täti Ope 2:sen. Myös täti Köksä ja tietenkin Naapurin täti olivat paikalla. Siis, yksinkertaisesti tapahtuma oli juuri sitä mitä halua ja odotan ja tarvitsen. Pystyimme puhumaan läskeistä ihan niiden oikeilla termeillä ja avoimesti. Mukana oli tietysti kukoistavaa huumoriakin, ovathan lihavat ihmiset niin mukavia ja miellyttäviä. Varmasti he ovat laihoinakin saman moisia, sillä he tietävät mitä on olla kiva, leppoista ja miellyttävä ihminen, niin miksi sitä muuksi muuttuisi.

Tärkeintä ehkä tapahtumassa oli uuden jäsenen mukaan otto, sillä on tärkeätä että myös täti Ope 2 tuntee itsensä hyväksytyksi ja tervetulleeksi joukkoon hurjaan. Hänen tulee tuntea myös saavansa tukea kaikilta ryhmän jäsenilta, sillä jokainen me tarvitsemme tukea ja juuri sitä tuosta ryhmästä haemme. Onneksi me sitä tukea saamme. Toivottavasti tällaisen vanhemman  ja jo eläköityneen kollegan sanat auttavat tavoitteiden saavuttamisessa. Se nyt vaan on koko elämän mittainen projeksi, se painonhallinta.

Tervetuloa joukkoon hurjaan täti Ope 2!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti