torstai 8. maaliskuuta 2012

Dieettipäivä 147

Toivottavasti sen sain alkamaan tänään? Eli nyt oli tulevaan koitokseen valmistautumista. Mutta huomenna se todella alkaa ja kestää aina 15. huhtikuuta saakka. Välissä ovat Pääsiäisen pyhät, jolloin saan levätä, mutta muuten on tiukka tähtäin, eli uin kesäksi kuntoon. Vaan en uisi kunnolla ilman Slankaa ja slankaamista. Urakka siis sisältää yli 30  uintipäivää, koska halli on suljettuna sunnuntait, eli en silloin pääse tekemään mitään.. Laskeskelin tuossa, että päiviä tulee kaikkiaan 29. Jos jokaisena päivä jaksan uida  kaksi tuntia ja ylläpitää vauhtia, joka takaa 3 kilometrin matkan, niin voivin saada kokonaissaaliiksi vain 87 kilometriä. Mikä ei ole todellakaan paljon.

Tänään siis uin vain yhden kilometrin ja sata metriä. Vaatimattomasti kaloreita kului 378 ja MET-minuutteja tuli 176. En siis yrittänytkään mennä mummujen kanssa samaan aikaan kuntosalille, sillä heitä on siellä aina torstaisin tietty ryhmä salilla ja muita ei joukkoon mahdu. Saas muuten nähdä miten tavoitteeni huomenna käy. Sillä aamulla menen maailman parhaalle terveydenhoitajalle tuonne tien toiselle puolen ja saan valitella vaivojani ja keroilla riesoistani.
On varmaan suuresti todennäköistä että jätin MemoryBeltini uimahallin pesuhuoneen tarvikelaatikkoon, vaan kun käin sitä etsimässä sieltä, niin ei ollut enää paikalla ja kukaan ei ollut palauttanut vyötä valvojille. Kotoa en sitä ole löytänyt, vaikka olen kääntänyt paikat nurin ja ylen tarkasti – omasta mielestäni – katsonut ja tiiraillut.
Näin voidaan todeta, että hintaa tuli sillekin uintireissulle ja kun vielä erehdyin kukkakauppaan Naisten päivän kunniaksi, niin kulut kohosivat melkein sietokykyni ylärajoille. Ostin muuten 30 keltaista tulppaania, kun Aallon maljakko on siis hurjasti normaalia isompi niin tarvitaan monta kukkaakin tuon maljakon täyttämiseen. Tässä ovat kukat tuolla yläreunassa kaikille naisille, niin tällä kuin muuallakin.
Tänään olen saanut kirjoitettua jälleen yhden Kustaa Paturi –artikkelin, mutta vielä pitäisi saada aikaan vähintä kaksi artikkelia. Sillä syntymäpäivä lähenee ja taitaa tulla kiire. No se on toisaalta hyvä. sillä työskentelen tehokkaammin kuin on pieni ja lievä stressi. Näin on ollut aina mm. opiskeluaikana kun takarajat melkein kaatuivat päälle niin tentit tuli luettua ja tutkimustyöt tehtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti